Ako na dlhodobý vzťah

získať priateľkuMyslím, že veľa mužov sa zamýšľa nad otázkou „Je tu niečo, čo by som mal robiť inak, aby som zmenil obyčajné rande na príležitosť získať priateľku?

Dôvod, prečo by som rád vyzdvihol túto otázku je ten, že mnoho mužov sa zamýšľa nad tým, čo by mali urobiť inak, pokiaľ chcú so ženou nadviazať vzťah a nie chodiť za ňou pre krátku zábavu.

Ženy majú ucelenú predstavu, pokiaľ ide o mužov. Hovoria si „Keď ma loví, utekaj. Keď neloví on mňa, budem loviť ja jeho.“

Samozrejme, je to iba zovšeobecnenie, nemusí to byť vždy pravda. Ale v mnohých situáciách je to dosť pravdivé.

Ak žene stále vyvolávaš, pravdepodobne ti nezavolá. Ak vezmeš ženu 4-krát do týždňa na večeru, pravdepodobne ťa nepozve na večeru k nej domov.

Na druhej strane, ak ideš so ženou von a ona sa s tebou cíti úžasne, potom sa jej pár dní neozveš, alebo jej zavoláš na 3 minúty s tým, že si zaneprázdnený a naplánuješ si s ňou stretnutie o niekoľko dní, bude na teba myslieť celý čas.

Ak pôsobíš, že máš záujem o vzťah, žena musí urobiť omnoho väčšie rozhodnutia a zvažuje všetky možné riziká. Malé gestá budú mať veľký význam.

Ak hľadáš vzťah, budeš sa pýtať rozličné otázky, inak na otázky odpovedať a hrať to na dlhodobý vzťah. Ak urobíš „príliš veľa, príliš skoro“, môže to vyústiť do rôznych problémov.

Moje skúsenosti s randením

Moja osobná skúsenosť hovorí, že ženy budú jednať oveľa reálnejšie, ak na ne nebudeš tlačiť. Ak jednáš štýlom „rozhodni sa, manželstvo alebo rozchod“ hneď od začiatku, tak si koleduješ o veľké problémy.

Prezentuj sa štýlom „Som otvorený mnohým možnostiam“.

V mojom živote boli chvíle, keď som bol slobodný a premýšľal som „Teraz nechcem vzťah“ a potom som stretol úžasnú ženu, vďaka ktorej som si to rozmyslel. Takisto boli chvíle, keď som chcel vzťah, ale bolo zábavnejšie byť slobodný, tak som si žiadny nehľadal.získať priateľku

Keď si so ženou, ktorú si práve stretol, netlač na ňu. Spomaľ, buď pokojný. Najmä, ak je tá žena neobyčajne atraktívna… atraktívne ženy sú zvyknuté na to, že im muži podľahnú veľmi rýchlo a to ich odrádza.

Ďalšia téma, ktorou sa detailne zaoberám v mojom Videokurze Akadémia Zvádzania je množstvo problémov vo vzťahu, ktoré sú výsledkom toho, že sa ľudia navzájom dobre nepoznajú a podľahnú jeden druhému prirýchlo.

Ak sa ti žena naozaj páči, párkrát jej zavolaj a stretávaj sa s ňou každý týždeň jeden alebo dva mesiace. Spoznaj ju lepšie. A medzitým, ak sa chceš stretávať aj s inými ženami, neváhaj. Rob to, čo považuješ za správne.

Ak chceš získať viac informácií o tom, ako zmeniť kamarátku na priateľku, prihlás sa do môjho online Videokurzu Akadémia Zvádzania. Naučíš sa, ako prilákať pozornosť žien a čo je kľúčom k tomu, aby ti žena venovala viac pozornosti.

Pozri tiež

Čo chcú ženy? – jedna z kapitol mojej novej knihy

Musíš sa naučiť rozpoznať, čo ženy hovoria a čo naozaj chcú. Čím rýchlejšie a lepšie …

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.